onsdag 17. oktober 2012

Nei så ble det enda en natt på hotell da…



Damen er så fryktelig travel og har jo ikke tid til å møte oss, men nå lover hun igjen å komme i morgen klokken 12, så da får vi se hva som skjer. Dagene er fortsatt ganske like, men vi vet jo ikke hvem dag det er! Jeg og Kenneth så forundret på hverandre da den ene spurte hvem dag er det i dag? Vi visste faktisk ikke… Men er det ikke sånn det skal være?
Kenneth på vei med skittentøy til vaskeriet




Nå begynner jo båten å se litt bedre ut, i hvert fall utvendig! Bortsett fra at den er fryktelig møkkete da av å stå på denne grusplassen med pussing av tre og metall, samtidig som vi går rundt med møkkete føtter rundt på båten. Det skal bli bra å få båten på vannet, der vi også får tilgang på vann i nærheten og kan spyle vekk all møkk! Når båten kommer i vannet skal også Stians nye venn Leon polere det hele. Stian og Leon har vært på en nye handlerunde i dag også og kjøpt nye batterier. Det kan komme godt med når vi må starte båten i morgen når den forhåpentligvis skal i vannet…





Ellers har det vært litt mer action i gata her. Skulle nesten tro vi bodde på samme hotell som sist. Natt til i går våkner Stian av noen merkelige klippelyder, han går ut på verandaen, kikker over rekkverket og ser en mann som bryter seg inn i apoteket på andre siden av gata. ”Hey”, roper Stian. Mannen kikker opp på Stian, snur seg og fortsetter og klippe opp gitteret, knuser ruta og løper inn i Apoteket. På dette tidspunktet våkner Kenneth av ruteknusing kommer seg ut av senga og lurer på hva i h*lvete som foregår. En dame i blokka ved siden av lurer også, så Stian roper til henne: ”call the police!”. Her våkner Christine av det hun tror er en dritings Stian, eller en Stian som snakker i søvne (det er ganske vanlig). På dette tidspunktet har også allerede en fryktelig høy og stygg alarm begynt å ule og vekker resten av nabolaget. Tyven tar med seg det han trenger og sykler rundt hjørnet, mens resten av nabolaget må ligge å høre på alarm musikk i nærmere 20 minutter. Klokken er forresten 3 om natten og det er fryktelig varmt når vi lukker vinduer og dører for å stenge lyden ute.  

Fin teak! shiny metall! 
Gjennomsiktige vinduer jo!

Det ligger nå et teppe med krøllete tre under båten:)

Kjettingen som dissa ikke-så-flinke-gutta skulle fikse ser nå verre ut enn den gjorde før behandling. 

Møkkete, møkkete båt!

Out with the old, in with the new..

 - Christine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar