torsdag 18. oktober 2012

Hvor tror du vi sover i natt?

Svar: på hotell!!! Denne gangen er det faktisk ikke damen sin skyld, nesten hele Hellas streiker og er inne i sentrum for å marsjere i gatene og kaste bensinbomber. Dermed er det ingen som kan gjøre klar papirene og få båten i vannet i dag heller. Nå begynner hotellregningen å gå over prisen for å ligge i havna en måned, så dette må vi nok nevne for selger... Til lørdagen er det to uker siden vi først ble lovet å få båten i vannet, så i morgen må det bare skje, om vi så må trille den bort på stillasjene selv!
Soloppgang fra verandaen, med utsikt over havna:)  

I dag har vi ordnet med båt... Sjokk! Og jeg er sliten, verker i armer og bein og har snart ikke hud igjen på fingrene etter uendelig skrubbing med forskjellige såper og kjemikalier. Men vi har og fått en smakebit på hvordan livet kan bli på båt. Jeg og kenneth har hatt en liten pause i dag med lesing, mens Stian sto å puslet for seg selv med en luke. Det er nok sånn det kommer til å bli også, for Stian har jo maure i buksa.
Legg merke til capsen til Kenneth som har blitt forlenget med et A4 ark. Han har også solbriller under der igjen..

Vi har heller ikke spist middag på restaurant i dag. Vi (jeg) har lagt improvisert taco selv på hotellet, som ble ganske likt den vi lager hjemme. Stekte litt løk sammen med kjøttdeigen, hadde i spiss kummen, hvitløkpulver, salt, pepper, og to spiseskjeer med hakkede tomater og chilli. Til salsa gjorde vi det enkelt med hakkede tomater og grønn tabasco. Så da vet dere det alle taco hungrie norske charter turister som leier leiligheter for å kunne lage litt mat på hotellet selv (men egentlig ikke gjør det noe særlig når dere først kommer frem), taco kan man lage uten santa maria's hjelp!


Les om oppgjør i Athen her

Under kommer en liten bildeserie om hvordan gutta ordet med bilen slik at den ikke ble så varm inne i motoren sin:


Hm, hva kan man bruke denne til? Svaret var rett foran dem bokstavelig talt. 


Skjære hull i panser...

...sette på plast dings fra dashbord...
... og vips, innsug på panser...
De sa noe om at det begynte å bli litt varmt med varmeapparatet på fult i nærmere 30 varmegrader i lufta. Skjønner vel egentlig det. Og det er fortsatt fryktelig varmt i Hellas hvis noen lurte!

- Christine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar