tirsdag 23. oktober 2012

Endringer...



Det har vært litt stille her inne på bloggen, fordi jeg ikke har turt å skrive noe før vi vet noe helt sikkert. Her er altså greia:

På lørdag ber megler Stian om å møte han for en kaffe. Jeg har ikke gode nyheter sier han. Problemet er at selger har store gjeldsproblemer og har inngått en nedbetalingsplan med myndighetene som gjør at staten vil komme til å kreve alle pengene for salget av båten. Hun vil derfor gjøre dette på en litt annen måte, og trenger mer tid på å ordne en ny avtale med taxoffice. Derfor må vi slippe alt arbeid frem til tirsdag, når hun får svar på dette. I tillegg til all annen venting vi har vært gjennom med denne damen, klarer ikke Stian å skjule at han er sint og skuffet. Megler sier at vi nå kan komme oss ut av denne avtalen, uten problemer, siden hun allerede har brutt kontrakten med leveringsdato, hun har og skrevet under på at hun ikke har noe gjeld på båten, noe hun har her i marinaen. Men allikevel bør vi vente til tirsdag for å se hva som skjer da, og forhåpentligvis alt ordner seg og vi kan fortsette som før. Noe som vil være det letteste for alle parter. Nå er endelig en av de lengste helgene i vårt liv over, og vi har igjen tatt en prat med megler. Damen har fortsatt ikke ordnet det hun skulle og skylder på streik hos sitt taxoffice, men vi er lei av unnskyldninger og venting. Vår tillitt og tålmodighet til denne damen, vi ikke en gang har møtt, er borte (også etter et forslag om litt kreativ kontraktsløsning). Vi ønsker å bryte avtalen, men kjøpe en annen båt via samme megler. Megleren har gjort det han kan, så vi har ingenting stygt å si om han, det er selger vi har problemer med. 

Vær som matchet tankene våres i går...

 For å ha en backup-plan og for å få tiden til å gå, var vi i går nede på marinaen og kikket på en annen båt. Det er den samme båten vi vurderte sterkt før vi valgte den andre (feil valg viser det seg nå). Den er noe dyrere, men vi er ikke langt unna samme pris på dem begge etter alle oppgraderinger. Den er større, 44fot også Bavaria, noen år nyere, men ellers ganske lik bortsett fra at den er på vannet!!! Selvfølgelig har jeg ingen bilder, men siden vi flytter inn i den i MORGEN ALT, får jeg sikkert lagt ut noen bilder da. Mer info om båten kommer også.   

'


Så vi har hatt mye å tenke på de siste dagene, og selvfølgelig har vi vært innom de verste tankene som alltid. Akkurat nå derimot er vi fryktelig lettet, og glade for å få en fiiiiin båt som vi skal flytte inn i morgen! Kenneth spiller musikk, Stian lager biff til oss, og jeg pusler med blogg. Vi er fornøyde nå altså! Nå skal alt snu… (til det bedre hehe)

Fine vinglass? Tror jeg skal kjøpe sånne for å ha i båten... 

- Christine


4 kommentarer:

  1. Dere kan tro vi har vært spente her hjemme, og nå er vi veldig glad for at det tross alt har ordnet seg for dere! Gleder oss til å se bilder av det nye gliset! Det ordner seg alltid for snille gutter og piker! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi er og veldig glade for å få ting i orden! Snakket med megler igjen i stad, og vi skal møte med eieren i morgen klokken 12, og da er det bare å flytte rett inn i en ren pen båt:) jeg må bare forte meg å ta bilder før vi roter den til hehe

      Slett
  2. Hva med all tid og pengene dere brukte på å pusse opp en båt dere ikke fikk?

    SvarSlett
    Svar
    1. Store deler av pengene får vi igjen av megleren, som senere vil kreve dette av selger. Resten er tap. Mendenna dama vil vi ikke ha noe mer med å gjøre, så vi må betale litt for å komme oss vekk fra henne. Arbeidskraft går man hvertfall ikke tom for!

      Slett