lørdag 17. november 2012

Seile sier du?


Da begynner vi å gjøre oss klare for avreise! Endelig ser det ut til at vi kan forlate Athen. Det er en fin by det altså, men vi begynner å bli fryktelig lei å være her nå. Også begynner det jo å bli kaldt her. Det kan vi ikke ha noe av. Vi må videre til varmere strøk: Kanarifugl, som kapteinen kaller det (Ja det er Canari øyene han mener). Det har seg nemmelig slik at på papiret eier Stian båten. I går fikk megleren alle papirene han trengte, og i dag var forrige eier av båten og leverte ”bill of sale”, det eneste som gjenstår er å sende disse papirene til Norge. Noe Stian og megler skal gjøre på mandag morgen, på det norske konsulatet i Athen. Ellers er det litt småting som står igjen på båten før vi kan reise herfra, vi venter fortsatt på cockpit puter som skulle vært levert i dag, og montasje av radaren. Det hele skal være gjort på mandag, slik at vi kan bruke kvelden til å planlegge litt seiling. Planen er å reise tirsdags morgen, komme oss til nærheten av korinter kanalen, som selvfølgelig er stengt hver tirsdag. Men da må vi bare finne et sted å ankre opp og vente til neste dag. Etter dette skal vi bevege oss mot Roma, hvor kjølsvinet skal mønstre av (ja vi kan vel kalle det mønstring når han blir satt i arbeid?). Og vi gleder oss! Til å seile, og til å komme oss ut av denne havnen. Nå har vi bodd i båten i sart tre uker, og før dette noen uker på hotell. Det er nesten så jeg har glemt at vi er her for å seile og for å reise rundt! 
Gleder meg til å legge ut mine egne bilder av dette! Håper på klart vær!

Ellers har vi hatt båtvask over alle båtvasker i dag. Båten er temmelig matt, og mye rart som setter seg i gelcoaten rundt om kring. I tillegg har alle våre gode hjelpere tråkket rundt med sko som sverter, så nå er jeg støl i fingrene etter all skrubbingen. Men i morgen kommer nå Leon og alle vennene hans og skal polere båten. Da blir den mye blankere, og dritten skal visstnok ikke sette seg så godt. Når gutta er ferdige med poleringen, håper vi og å få tatt en liten prøvetur med båten. Det gleder vi oss i hvert fall til!  

Greker'n har og fått lue/hatt av kjølsvin

Kjølsvinet fikk lov til å komme opp til oss vanlige mennesker i går kveld. Monster er og med. Noen som kjenner den igjen?

har hadla meg vinglass:)

- Christine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar