torsdag 13. september 2012

Venter på rapport...

I dag har vi vært på båten store deler av dagen sammen med survey-mannen. Neste steg er å vente på rapporten hans, som han skulle få ferdig til i morgen kveld. Da skal vi møte han til middag, og gå igjennom rapporten sammen. Men vi regner ikke med at den kommer med veldig store overraskelser. Og da blir det mest sannsynlig båtkjøp (eller hvertfall tegne noen papirer for å sette i gang prosessen) på lørdag. Jeg skal legge ut litt mer detaljert og teknisk informasjon rundt dette senere for de som er intressert. Jannis (megleren) ordnet også at en mekaniker kom på båten i dag for å se over motoren og gi oss et prisoverslag for en service på motoren og en pakting som må byttes. Dette må vi gjøre nå siden båten har stått på land en stund, og ting har tørket ut og trenger sjekk/utskiftning.

Vi har også avtalt med Jannis at dersom vi kjøper båten, skal han ordne medå sandblåse og pusse ned båten under og legge på nytt bånnstoff mens den alikevel er på land. Han skal også sette den i vannet rundt den 25 September. Så neste gang vi kommer ned, er det bare å lempe alle tingene våre inn i båten og flytte rett inn:)




Master beadroom
Rommet til Kenneth
Rominndelingen i båten: Her ser du to identiske akterkabiner, bad, kartbord, kjøkken/stue, nytt bad, køyeseng-rom, og helt foran, master beadroom.

Koselig cockpit, med fin bimini (trekk til å sette opp over når det regner).
 - Christine


1 kommentar:

  1. "trekk til å legge over n¨r det regner".

    Bare så det er sagt; Det skal ikke regne. ikke noe uvær. Det har jeg bestemt! BASTA

    //Stina

    SvarSlett