onsdag 19. september 2012

Rart...

Det var veldig rart å komme hjem på søndag, det er liksom ikke hjemme lenger, også skal vi snart reise igjen. Det var bare å forflytte seg fra et hotellrom til et annet. Noe forskjell i standard og antall stjerner bare. Men nå er det bare å gjøre seg klar for å reise!

Vi har meldt oss på eksamen til båtforerprøven til fredag, og siden vi er ute i så god tid (ironisk) kan vi ikke stryke. Må klare den på første forsøk. Det er ikke krav til å ha den i Hellas, men det har litt å si på prisen av forsikringer som vi kommer til å kjøpe. Så denne uka går til lesing, og litt smårydding rundt i huset.

Neste uke blir pakking pakking pakking og vasking vasking vasking. Mens vi også må reise litt rundt til venner og familie og hilse på:) Så før vi vet ordet av det er vi ute av huset. Flytter hjem til mor for noen dager før endelige avreise. Det kiler i magen og jeg prøver å holde litt ro i kroppen. Litt stress er bra. Da er jeg super effektiv. For mye stress blir bare surr, da løper jeg rundt å gjør alt for mye på en gang og det blir ikke orden på noe. Akkurat nå ligger jeg på vippepunktet mellom disse, så her gjelder det å puste med magen!

- Christine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar