tirsdag 4. september 2012

Travelt!

Vi har jo endelig solgt detta huset, som vi har ventet på i hele sommer. Og damen som har kjøpt huset, kommer nok til å ta godt vare på det! Hun elsker hvitt... Kunne vel ikke ha kjøpt noe hvitere hus enn våres hehe. Men nå er det altså gjordt. Nå er det bare resten igjen.. Og turen! På bildet under ser du hva det første Stian gjorde når han kom hjem den dagen vi tok i mot budet: 


Caspern hjalp til. Vet ikke om han var glad på væres vegne og ville rive i stykker plakaten eller om han var sint fordi vi reiser fra han, men han rev den nå ivrig i stykker. (Siste alternativ; elsker å ødelegge ting uten noen mer kompliserte baktanker)



Overtagelse er den 1. oktober så vi har det plutselig veldig travelt! Man skulle tro at når man går arbeidsledig hele sommeren, skulle det bare vært å pakke sammen klær og reise, men sånn er det altså ikke! Det er utrolig mye man kan utsette, surre bort, og rote til notater når det virker som man har uendelig med tid. Motivasjonen var vel heller ikke helt på plass den siste mnd som har gått. (Pluss at jeg hele forrige uke var uten Internett!) Men nå går det unna! Jeg håper hvertfall å få tatt Båtførerprøven denne uken, så er det hvertfall en av oss som har den sånn til å begynne med. Gutta skal jo selvfølgelig ta den de også, men de stresser for øyeblikket med å gjøre klar bilene være for salg, med lakkering og litt småfiksing.

Ellers har vi bestilt noen "billige" billetter til Athen på Søndag. Der skal vi bo en uke på et lugubert hotell (en stjerne tror jeg) i et ikke så rent strøk i en uke, og forhåpentligvis kjøpe drømmebåten. Vi skal hvertfall kikke på noen båter vi har funnet på egenhånd og har forløpig kontakt med et firma som driver salg av seilbåter i Athen, som kunne møte oss og vise oss hva de har. Så det blir jo en spennede uke! Krysser fingrene for at ikke bilder, beskrivelser og selger lyver sånn alt for mye og at kjøp går smertefritt:) I løpet av denne uken må vi også sette oss litt inn i hva som må til for å kjøpe en båt i utlandet. Den må jo også registreres i Norge, og det er en del papirarbeid som må til. Jeg grøsser litt når jeg tenker på hvor vanskelig det kan være å få tak i riktig person å prate med i Norske myndigheter, men dette må vi jo også gjøre i Hellas... 

Heldigvis har mange gjort dette før oss...
 
mmmm... Blir ikke ferie og sigthseeing tur, men... 


Ellers nytt her hjemme: Capern har flytta! Her lå han og furta over dashbordet hele veien opp til Sylling. Men han furtet fordi han hater å kjøre bil, ikke fordi han skulle til Sylling. For han kommer nok til å trives veldig godt der! Det er meg det er synd på... Som må gå rundt her hjemme i et tomt hus hele dagen:( 




Bildene over er fra "avskedskvelden" til Casper. Vi gikk ned til faste plassen nede ved elva der vi bor, grillet og Casper løp rundt, snuste og fanget pinner. Kos:) 

Nå kommer det nok til å bli litt mer aktivitet på siden her også. Vet du at du kan skrive inn mailadressen din til høyre på siden i et felt som ser sånn her ut:
Da får du varsler hver gang det kommer et nytt innlegg:) 


- Christine


1 kommentar:

  1. Du skriver bra Christine, morsomt å lese. spennende føljetong dette gitt :-)

    SvarSlett