lørdag 22. juni 2013

Øyhopping?

Etter litt sightseeing, og Martin og Anettes første natt i båt, tok vi dem med ut på vannet. Vi har et mål om å komme oss ut til Korsika helt uten stress, men vi skal dit. Så vi begynte pent med en liten tur langs kysten og ankret opp ved Sant Marinella, badet litt, spiste litt og spillt kort. 

I dag flytter vi oss videre i retning nord av Korsika, men holder oss litt langs kysten av fastlandet. Der finner vi nemlig den korteste veien over, og samtidig ser det ut som om vi kommer til å få med oss noen fine øyer på veien. Vi tror vi kommer til å reise enten til en øy som heter Giannutri eller Giglio i dag. Giannutri er den nærmeste øya, men full av naturreservat og internettet forteller oss at det er veldig fint der. Det samme med Giglio, men den er litt lenger unna. Der ligger og et cruiseskip, Costa Concordia, på "skeiva", etter at kapteinen styrte for nærme land i januar i fjor, gikk på grunn og ble liggende. 

Akkurat nå, ligger våre gjester å sover, småsløve på reisesyketabletter kanskje, Stian har en treningsøkt på dekk, og jeg sitter å syr myggnetting:) ingen seil foreløpig i dag, det er lite vind og den kommer rett mot oss, så vi håper den snur litt etterhvert slik som værmeldingen lover

- Christine 

1 kommentar:

  1. Korsika!?? Da MÅ dere innom Bonifasio, helt sørvest på øyen! Helt utrolig havn/sted! En opplevelse for livet! Klarer dere ikke å komme inn, kan dere si til "vaktene" at dere skal fylle diesel, da slipper dere igjennom nåløyet, og finner med litt bergensk beskjedenhet en plass for en natt!!

    LYKKE til!! Hilsen fra Gry som nå er kommet til Aegina!! Athen, neste! Det må vi bare få til!!!

    GOD tur videre!!

    SvarSlett