tirsdag 9. juli 2013

Martin og Anette

Det begynner å bli en stund siden sist innlegg her nå, men siden vi reiste fra Italia har vi ikke hatt noe Internett i båten, og mens Martin og Anette har vært her, har det ikke blitt så mye leting etter Internett hver dag. Men nå er vi altså alene igjen. Vi har hatt det så gøy med besøk, og når jeg nå sitter å skal velge ut litt bilder til bloggen, må jeg fnise litt av alle bildene vi har tatt. Og det er maaange så må nok bare velge noen. Og det er jo så mye å skrive også, så tror jeg får ta noen høydepunkter i første omgang, bildene sier jo mye:)


Turen til Martin og Anette startet jo i Roma med litt sigthseeing, før de joinet oss på båten:

Turister?


Så ble det jo litt seiling langs kysten av Italia før vi hoppet til øya Giglio, Elba så Korsika, hvor vi for det meste oppholdt oss i en by som heter Bastia, hvor vi snublet over første etappe av Tour de France. 



Costa Concordia på øya Giglio


Byen Bastia på Korsika

Også Bastia, utsikten fra båten

Er det feil å si at show'et først var mest underholdenede enn syklene?

Svisj!


Etter Korsika la vi kursen mot Monaco, hvor vi hadde en temmelig innholdsrik dag, med gnagsår og en ommøblert huskestue av en båt. På veien over mellom Korsika og inn til fastlandet fikk vi og følge av delfiner opp til flere ganger som lekte med strømninger rundt båten og koste litt med Carmen:)






Monaco






Den siste tiden gikk da altså på cruising av den franske rivieraen, som jeg og Stian fortsetter med nå alene. Vi har og feiret bursdagen til Stian, som egentlig var i går. 

Og gjett hvem som kom gående på brygga i Saint Maxime... Svenske kongen og Dronninga. Her smugfotografert... 



Hoppebilde ikke velluykket




Puh! Nå får jeg stygge blikk og kommentarer av de som jobber her. De mener jeg bruker opp all kapasiteten på å laste opp bilder så de får ikke spilt spillene sine... Skal prøve å ikke la det gå så lenge til neste oppdatering:) 

- Christine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar