lørdag 27. april 2013

Corfu


Nå begynner det å bli en stund siden sist oppdatering, og en del har jo skjedd siden da og mange bilder er tatt. Vi har jo flyttet litt på oss, og fått besøk. Akkurat nå ligger vi i en havn midt på Corfu som heter Gouvia. Turen hit gikk veldig fint, med en overnatting litt unna Nidri, en på Paxos også durte vi hele veien opp hit. På veien til Paxos, litt utpå dagen etter å ha drevet rundt uten et vindpust, blåste det skikkelig opp, og vi fikk mye sjø rett i mot kursen vår. Hadde vi ikke vært så sta, skulle vi jo lagt om kursen og gått i havn et annet sted. Men det har seg slik at Paxos, og byen Geos som vi var i, der er det veldig veldig fint, så vi valgte å bruke motoren og la kursen rett opp mot vind og bølger. Dette ble nok ikke den mest behagelige turen, og vi var temmelig skutt når vi endelig fikk fortøyd. Ingen ble derimot syke og vi var veldig fornøyde når vi endelig fikk fortøyd.

Her er vi klare for å ta i mot middagsgjester i en liten bukt i Meganisi, Svein og kommende kone som vi møtte i Nidri.


Turen til Corfu ble en sole seg hele dagen tur, med motor det og. Siden Rolf skulle lande på Corfu dagen etter ville vi rekke å være i land og ta han i mot, ellers hadde vi vel ligget midt utpå og drevet enda.  



Med Rolf (kapteinens far) er nå på plass i båten og har ikke oppsøkt hotellet enda. Nå skal det også sies at vi ligger i en rolig havn og ikke har tatt han med ut på vannet enda, så vi får nå se i morgen da vi planlegger en liten utflukt;) Både i går og i dag har vi leid scootere isteden og fartet litt rundt øya her, som og er veldig veldig fin. Vi har samtidig fått tak i litt småting vi trenger for en service på motoren pluss litt til.


Solbrillene til venstre er selvfølgelig fra øye for øye








Møtte denne skjenerete lille fyren på kjøretur
Hellas blir bare varmere og varmere for hver dag. Vi merker stor forskjell fra når vi kom ned hit frem til i dag. Vi har nå 30 grader i skyggen, og 18 grader langt ut på kvelden. Det er herligJ


Ellers har vi lagt litt planer fremover. En ny niese til ventes i slutten av måneden, eller når som helst egentlig, så vi har bestilt flybilletter hjem til neste søndag, og reiser tilbake igjen i slutten av mai. Så vi håper sommeren kommer tidlig!

Kjekk kaptein?
                                                                                             Solbriller fra øye for øye


På vei tilbake til Corfu igjen, deler vi fly med et potensielt nytt crewmedlem. Dette er en person Stian har fått tak i på nettet, nesten som nettdating for seilere, som skal være med oss en uke enten litt rundt i Hellas, eller bli med over til Italia. Vi gleder oss veldig til å møte han, og håper vi passer så godt sammen at han vil bli med over Atlanteren. 

Her ser dere forressten jolla/dingy'en. Kapteien har selv reparert motoren så den går jo som bare det. Men vi har et problem: den har ikke noe navn. vi har to forslag, mitt er mister ding, stians er mr octoput til ære for gutta vi møtte i Athen som forklarte med fingerspråk hvordan man fanger blekksprut. Det var veldig underholdende, og skulle vært filmet. Men har du et bedre forslag? Vi kan jo ikke kjøre rundt i en båt uten navn, kan vi vel? Tar gledelig i mot kommentarer her nede og gjerne med signatur!



Tilslutt må jeg bare pøse ut noen bilder av vakre Hellas:

Ut på tur:) 






Solbriller fra øye for øye 



taco friday

Varm Rolf

Kald Rolf
- Christine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar