torsdag 2. mai 2013

Vil ikke hjem

Nyvasket dingy, og nye fortøyningstau:) 



 Nå er det ikke mange dagene før vi skal en liten tur hjem igjen. Eller liten og liten, blir jo hjemme i litt over tre uker... Rolf reiste hjem i dag, og nå er vi igjen alene i båten. Egentlig skulle vi vel ha seilt litt mer i denne runden, men resten av uka bruker vi heller på flere oppgraderinger og ting som må ordnes i båten, så alt er klart når vi kommer tilbake, og vårt nye potensielle crewmedlem kommer, slik at vi bare kan konsentrere oss om han og seiling:) Kanskje vi til og med klarer en liten transportetappe til Italia med litt ekstra mannskap.




På tirsdag (?), kom kapteinen med en litt provoserende uttalelse: "Jeg smaker lett forskjell på Mythos, Amstel og Kaiser. Tre øl typer vi har smakt på kanskje en gang eller to. Jeg og Rolf hadde våre tvil, og vet det er farlig å være SÅ skråsikker på noe som helst, så dette måtte så klart testes ut!


Henny og Bjarne fra Aurora

Rolf trålet på butikken, og kjøpte Amstel, Mythos, Heiniken og et ukjent merke etter å ha forhørt seg i butikken. På vei tilbake hentet han og med seg mannskapet til en annen norsk båt, Aurora, Og vi hadde en trivelig kveld med ølsmaking. Det værste var, at Kapteinen gjettet alle riktig! 

Glade ølsmakere:)

Så til oppgraderinger: Mye tau er byttet ut, båt er pusset, bytter lifelines (taurekke rundt båten) og venter på svar om en "holdingtank" eller septiktank kanskje det kan kalles på norsk? Akkurat nå pumpes jo alt som kommer ut av båten og også av oss, rett i sjøen. det er ikke like kult når vi skal bade, men er og et krav fra ARC'en. 



Jeg har og pusset inox, alt det blanke er blankt igjen! 




Hils forresten på "lille Laila":
Hun er fra IKEA, og lyser fint opp, jeg har både blitt mobbet og fått noen tomler opp av forbigående.  Men jeg liker Laila:) 

 Søndag flyr vi nå hjem igjen. Sees snart?

      - Christine




2 kommentarer:

  1. Det "potensielle crewmedlemmet" gleder seg til å besøke dere. Båten ser jo veldig fin og klargjort for litt seiling - uansett om det blir i området eller litt lengere vestover. Klarer nok ikke å matche ølsmakkompetansen men deltar i treningsøktene! God tur hjemover. Jan Håvard

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe ja vi gleder oss til å møte deg! Det blir veldig spennende:)

      Slett