torsdag 23. mai 2013

En uke igjen!

I dag er det bare en uke igjen til vi sitter på flyet på vei tilbake til Corfu, sammen med det potensielle crewmedlemmet, heretter kalt Jan Håvard, siden det er navnet hans. Med flom og usannsynlig mye regnvær de siste og sikkert også kommende dagene, skal det bli bra å reise:)
Her står vi klare for å reise hjem, snart skal vi trille kofferten andre veien:)

Vi har fått rapport av den norske nabobåten, Aurora, som reiste ned for noen dager siden, at alt står bra til med Carmen. Men hun er igjen full av sand som kommer med regnskyene og sahara eller hvor nå denna røde sanda kommer fra. Ellers har vi jo og en annen fyr som har fått noen euro for å se etter båten, at den ligger trygt. Dette er jobben hans, og han passer på og fikser flere båter i marinaen, blant annet Aurora. Det er ganske trygt å tenke på, vi har nemlig blitt fortalt noen historier om hvordan de som jobber på marinaen bare ser en annen vei, om båten står å slår i brygga. 


Vi har jo og fått hilse på to nyyydelige prinsesser:) 



Og feiret 17 mai i kongelig stil med vinking fra balkong, med Martin og Anette som har bestilt flybilletter til Roma 18 juni og skal være med oss i tre herlige uker:) 

- Christine 

1 kommentar: