søndag 2. desember 2012

Lefkas!

Det ser ikke ut som om vi skal flytte sånn veldig mye de nærmeste dagene. Vi har bare flyttet oss noen meter i dag for å legge oss på steinbrygge i steden for på en flytebrygge som vi lå på i natt som egentlig ikke var beregnet for så store båter. Og her ryktes det om uvær! Strøm hadde vi heller ikke på bryggen vi lå på, og det trenger vi om vi skal være her noen dager (har ikke fått noe strøm enda, men skulle kanskje få det i morgen). Men vi venter nå på litt bedre vær, som ikke ser ut til å nærme seg på en stund, så her sitter vi nå. Ny øy å undersøke i ruskevær. Litt koselig det også, men det er virkelig feil tidspunkt å reise rundt slik som vi vil altså! 




2 kommentarer:

  1. Hei, på dere! Dere kan tro vi lo forleden når vi leste om deres videverdigheter, alt sammen gjort på en dag! Og vi ler slett ikke av dere, men med dere!! Der har vi alle vært og vi kjente oss sååå godt igjen, ellers hadde vi ikke kunne ledd så godt! Du skriver så godt og levende Christine, fortsett med det! Og tenker du var veldig fornøyd da du opprettet gutta's hjørne, la dem få ta seg ut! Vi har ikke akkurat oppdaget at skrivekløen har tatt dem! Vi venter spent, et visst forventningspress må de tåle! Ikke det at vi tror dere ligger på latsiden..., men.... :-)

    Vi kommer til å ta turen til neste år. Båten vår ligger på Hvar/Vrboska i Kroatia. Vi vil først kose oss i Hellas, kanskje Tyrkia og, før turen går til Gran Canaria. Der bør vi vel egentlig være i god tid til ARC 24.11.2013... Drømmen er å være en av de startende båter. Hvor lenge har dere anledning til å være på tur?

    Seilerhilsen fra et snedekt Bergen, minus 6 gr. og SOL, så vi klager ikke!

    Hilsen fra Gry

    SvarSlett
  2. Hei hei,

    Bra dere ler med oss ja:) hehe. Veldig gøy med koselige tilbakemeldinger! Nei skrivekløen har ikke akkurat tatt gutta! jeg har gitt dem passord og alt de trenger for å komme seg inn her, men det er bare så mye annet som er tusen ganger viktigere, alltid. Hørte noe snakk om gutta's hjørne her den dagen de fikk sine første fisk, men det ble med praten.

    Hvor lene vi kan være ute, vet vi ikke helt enda. Det kommer litt ann på hvor snill Carmen er med oss, eventuelt hvor mange utgifter hun gir oss. er hun snill håper vi å kunne være ute i tre år, med noen turer hjem innimellom for kanskje å tjene opp litt ekstra kroner.

    Vi er og påmeldt ARC 2013, så vi møtes sikkert på Gran Canaria da! Usikre på om vi tar turen opp igjen i middelhavet igjen, eller om vi koser oss på Kanarifugl helt frem til neste november (gitt at vi noen gang kommer frem). Men dere kommer nok til å ha været mer på deres side når dere reiser, og kommer til å få en fantastisk tur! Jeg liker nå Hellas tross alt papirarbeid og surr...

    Seilerhilsen fra windy Lefkas! (trodde vi skulle blåse bort i natt!)

    SvarSlett